sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Lippukunta palkitsi ansiotuneen samoajan

Pikkujoululeirillä 3.12.2016 tehtiin historiaa. Leirin avajaisissa myönnettiin ensimmäistä kertaa Vuoden Vihterä -kiertopalkinto. Palkinnon sai samoaja Leevi Kallio. Myöntämisperusteena on Leevin erityisen aktiivinen osallistuminen lippukunnan tapahtumiin niin osallistujana kuin järjestäjänäkin. Hän on ryhmäläistensä ja johtajakollegoidensa keskuudessa pidetty luotettava ja aktiivinen johtaja. Leevi on esimerkillinen partiolainen kaikille lippukuntalaisille.


Vuoden Vihterä on kiertopalkinto, joka myönnetään aktiivisesta osallistumisesta tapahtumiin, partiomaisesta ja aatteen mukaisesta toiminnasta kerran vuodessa. Palkinnossa on teräslaattaan kiinni hitsattu puuvartinen kirves. Palkinnon on suunnitellut ja toteuttanut Eemeli Mustonen. Kiertopalkinnon saajalla jää numeroitu nahkainen huiviholkki.
Partiolippukunta Vihterä jatkaa edeltäjiensä Hiistulen Tyttöjen ja Vihdin Polunlöytäjien pitkää perinnettä jakaa omia ansiomerkkejä ansioituneille lippukuntalaisille. Vuoden Vihterän lisäksi on tulossa muita ansiomerkkejä, jotka lanseerataan vuoden 2017 aikana. Ansiomerkkien hakemisesta ja myöntämisestä vastaa Kiittäjäkomitea, joka ottaa mielellään vastaan ehdotuksia ansioituneista henkilöistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti